Blogover good governance en integriteit

Stichting GoGoMo komt graag in contact met een of meer specialisten die op vrijwillige basis helpen GoGoMo digitaal op de kaart te zetten als goededoelenstichting. Er moet een nieuwe website komen, donateurs en fondsen zijn nieuwe doelgroepen, en de stichting wordt als beweging van onderaf opgebouwd. Dat betekent verschillende deelactiviteiten van design en bouw tot redactie en marketing die door verschillende mensen voor een beperkte tijd kunnen worden uitgevoerd of een ‘schaap met vijf poten’ die ervaring heeft met al deze gebieden en een grotere beschikbaarheid heeft. Wij zijn blij met iedere deskundige bijdrage!

Gevraagd: de wens om bij te dragen aan meer integriteit in onze samenleving (zie onze visie), ervaring met open source oplossingen (WordPress of Joomla, html/css, php), en/of sociale media en/of marketing. Affiniteit met open data en digitale werving voor goede doelen is een pré.

Kortom, uitdagingen genoeg, wat biedt Stichting GoGoMo?

  • Je sluit je aan bij een gedreven team vrijwilligers met idealen
  • Je maakt kennis met een uniek gedachtengoed dat jouw eigen leven kan verrijken
  • Je draagt bij aan een wereld die werkt voor iedereen
  • Je ontvangt emotioneel, ecologisch en sociaal rendement

Ben jij of ken jij iemand die zich in bovenstaande herkent? Bel dan met Leo Sonneveld: 06 - 26 31 44 06 of stuur een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.