Een goede reputatie komt te voet en gaat te paard. Weet u wat er door uw stakeholders (dus ook uw shareholders...) over uw bedrijf, organisatie, merk of medewerkers gecommuniceerd wordt? Is er een tendens waar te nemen als het gaat over het sentiment over uw organisatie? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Hoe is de reactie op innovaties, productintroducties, partnerships en fusies? Een snelle en adequate reactie op online signalen schept vertrouwen. Een reactie wordt altijd gewaardeerd, zelfs wanneer er niet direct een perfect antwoord mogelijk is.

Monitoring-software

Dankzij onze speciale online monitoring-software kunnen activiteiten, opinies en trends van klantgroepen en overige stakeholders gestructureerd in beeld worden gebracht. Omgevingsanalyses en SWOT-analyses worden een stuk eenvoudiger met deze software. De software brengt in beeld wie de beïnvloeders zijn, wat het sentiment is, welke online platformen worden gebruikt en via welke kanalen uw communicatie het meest effectief is. Bovendien wordt uw communicatie-afdeling op het spoor gezet van content en knowhow die relevant is om verder te ontwikkelen of te verspreiden binnen of buiten de organisatie. 

Stakeholder-engagement en samenwerking

Niet alleen online monitoring maar ook engagement en samenwerking wordt met deze software mogelijk gemaakt. De software is volledig toegesneden op het realiseren van "pull" door het toepassen van content- en inbound-marketing technieken.

Demo-account bij StakeholdersFirst

reputatie radar 965Zet direct de radar op het dak van uw organisatie en begin met de monitoring van bijvoorbeeld merknamen of organisatienaam. Stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of start direct een gratis demo-account . Binnen een paar minuten bent u up-and-running en ziet u al resultaten!